KWSPZ › Aktualności › Konkurs: Zdrowy jadłospis w stylu Fit i Vege – nowy termin zakończenia konkursu
Konkurs: Zdrowy jadłospis w stylu Fit i Vege – nowy termin zakończenia konkursu
Opublikowano:
Zapraszamy studentów i absolwentów kierunków dietetyka i pokrewnych do wzięcia udziału w konkursie na najciekawszy ZDROWY JADŁOSPIS dań obiadowych w stylu FIT i WEGE
W pierwszej edycji konkursu jadłospisy zostaną ocenione przez 3 osobowe JURY, które wybierze 10 najlepszych jadłospisów oraz jeden najciekawszy, wszystkie muszą spełniać wymogi w zakresie składu i właściwie zbilansowanych wartości odżywczych. Skład JURY:
Manager FRESH odpowiedzialny m.in. za ustalanie menu we wszystkich lokalach FRESH (z wykształcenia kucharz i szkoleniowiec – Jarosław Zych)
Szef Kuchni FRESH (Paweł Kuldanek)
W drugiej edycji konkursu, która odbędzie się po wakacjach będą mogli wziąć udział wszyscy zwycięzcy pierwszej edycji bez dodatkowych eliminacji. Szczegóły wkrótce.
Autorski jadłospis – zwycięzca pierwszej edycji zostanie nagrodzony VOUCHEREM oraz możliwością wprowadzenia go do menu FRESH i zdegustowania go na żywo w lokalu FRESH – co zostanie potwierdzone certyfikatem oraz stosowną adnotacją o autorze w menu FRESH (do wykorzystania jako cenne doświadczenie praktyczne w przyszłej pracy zawodowej). Ponadto klienci FRESH będą mieli możliwość ocenienia dań oraz wyrażenia opinii i sugestii, które zostaną przekazane autorowi jadłospisu.
Nagroda główna to VOUCHER na obiad lub kolację w lokalu FRESH w Regent Office przy ul. Prądnickiej 20A, do wyboru jedna z dwóch opcji:
romantyczna kolacja dla dwojga z winem lub szampanem oraz deser na ‘ZIELONYM DACHU’
kolacja lub obiad dla 4 przyjaciół oraz deser na ‘ZIELONYM DACHU’
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie. Zmierz się z realnym doświadczeniem. Zabawa plus możliwość konfrontacj Twoich teoretycznych umiejętności i nabytej wiedzy z realnym światem, szansa na pierwszy autorski jadłospis, który ocenią realni klienci !
ZASADY KONKURSU:
Trzy dniowy jadłospis obiadowy składający się z zupy, dania głównego i deseru na dwa zestawy:
Zestaw FIT
Zestaw WEGETARIAŃSKI
Urozmaicone potrawy z ogólnie dostępnych właściwie zbilansowanych składników
Skrupulatnie opisane surowce i gramatury oraz wszystkie istotne parametry dietetyczne (tłuszcze, węglowodany, białka, kalorie, etc) dla poszczególnych potraw
Sposób przygotowania dania i dokładna receptura
Food-cost zestawu (koszt surowców) nie przekraczający 15,00 PLN/osobę
Chętnych prosimy o przesłanie mailowo zgłoszenia chęci wzięcia udziału w konkursie – do kandydatów wyślemy szczegółowe informacje i regulamin konkursu. Zgłoszenia (imię i nazwisko, kierunek i rok studiów) przyjmujemy do 15.10.2018. na: aneta.bm@wttm.pl w tytule KONKURS.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!