W dniu 30.05 br., w ramach Koła Naukowego Dietetyków, odbędą się bezpłatne warsztaty kulinarne pt.” Ekologiczne gotowanie” dla studentów kierunku Dietetyka.
Spotkanie będzie miało miejsce w Pracowni Technologii Żywności, Krakowskiej Wyższej Szkoły Promocji Zdrowia ul. Krowoderska 73 (parter) – 30.05.br., godz. 18.00.
Warsztaty kulinarne połączone będą z prezentacją nowego urządzenia Tefal. Będzie możliwość bezpośredniego udziału w obsłudze prezentowanego urządzenia.
UWAGA:
Ilość miejsc ograniczona. Deklarację udziału w warsztatach należy przesłać na e-maila: samorzad@kwspz.pl. O udziale w warsztatach decyduje kolejność zgłoszeń.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!