Serdecznie zapraszamy na szczególne wydarzenie, które już 23 marca odbędzie się w naszej Uczelni.
Warsztaty będzie prowadzić Pani Dorota Rydygier, francusko/polska szefowa, która swoje staże odbywała u światowej sławy mistrzów Regis & Jacques Marcon 3*Michelin, Sebastien Bras 3*Michelin, Laurent Petit 2*Michelin, a niedawno Georges Blanc 3*Michelin. Obecnie jest prywatnym szefem kuchni Konsulatu USA w Krakowie.
Menu:
Frittata – smaczne, proste danie na bazie jajek, papryki, pomidorów, oliwki, szynki i sera,
Dla prawdziwych „mięsożerców“ T-bone steak – kawał dobrego steka wołowego z argentyńską ziołową przyprawą (Dostawcą wyjątkowej jakości steków T-bone na warsztaty jest sklep internetowy http://www.befsztyk.pl/, w którym każdy może złożyć zamówienie). Nie jest łatwo przyrządzić dobrego, soczystego steka. Pokażę Wam kilka sztuczek jak to zrobić! 🙂
Cena: 230 zł. Min. 5 max. – 10 osób. Jeżeli nie będzie więcej niż 5 osób, warsztaty zostaną odwołane, a pieniądze zwrócone.
Rezerwacja po wpłacie na konto:
Specjalistyczna kolacja szefa kuchni:
17195000012006005341940001.
Data: piątek 23 marca o godz. 19.00
Adres: Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, ul. Krowoderska 73, 31-158 Kraków
* KAŻDY UCZESTNIK OTRZYMA SWÓJ WŁASNY STEK ORAZ DOSTANIE DO DOMU WSZYSTKIE PRODUKTY, KTÓRYCH NIE ZJE.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!