Ułatwienia dostępu

Przejdź do treści Przejdź do menu w stopce

KULINARNE WARSZTATY PRZETRWANIA

Opublikowano:

Serdecznie zapraszamy na szczególne wydarzenie, które już 23 marca odbędzie się w naszej Uczelni.

Warsztaty będzie prowadzić Pani Dorota Rydygier, francusko/polska szefowa, która swoje staże odbywała u światowej sławy mistrzów Regis & Jacques Marcon 3*Michelin, Sebastien Bras 3*Michelin, Laurent Petit 2*Michelin, a niedawno Georges Blanc 3*Michelin. Obecnie jest prywatnym szefem kuchni Konsulatu USA w Krakowie.

Menu:

Cena: 230 zł. Min. 5 max. – 10 osób. Jeżeli nie będzie więcej niż 5 osób, warsztaty zostaną odwołane, a pieniądze zwrócone.

Rezerwacja po wpłacie na konto:
Specjalistyczna kolacja szefa kuchni:
17195000012006005341940001.
Data: piątek 23 marca o godz. 19.00
Adres: Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, ul. Krowoderska 73, 31-158 Kraków

* KAŻDY UCZESTNIK OTRZYMA SWÓJ WŁASNY STEK ORAZ DOSTANIE DO DOMU WSZYSTKIE PRODUKTY, KTÓRYCH NIE ZJE.

 

Opublikowano: 12.03.2018 Drukuj tę stronę
Uczelnia
Rekrutacja - Oferta
Studenci
Kariera i Abolwenci
Logowanie i Pomoc

Instagram Facebook