KULINARNE WARSZTATY PRZETRWANIA

Serdecznie zapraszamy na szczególne wydarzenie, które już 23 marca odbędzie się w naszej Uczelni.

Warsztaty będzie prowadzić Pani Dorota Rydygier, francusko/polska szefowa, która swoje staże odbywała u światowej sławy mistrzów Regis & Jacques Marcon 3*Michelin, Sebastien Bras 3*Michelin, Laurent Petit 2*Michelin, a niedawno Georges Blanc 3*Michelin. Obecnie jest prywatnym szefem kuchni Konsulatu USA w Krakowie.

Menu:

  • Frittata – smaczne, proste danie na bazie jajek, papryki, pomidorów, oliwki, szynki i sera,
  • Dla prawdziwych „mięsożerców“ T-bone steak – kawał dobrego steka wołowego z argentyńską ziołową przyprawą (Dostawcą wyjątkowej jakości steków T-bone na warsztaty jest sklep internetowy http://www.befsztyk.pl/, w którym każdy może złożyć zamówienie). Nie jest łatwo przyrządzić dobrego, soczystego steka. Pokażę Wam kilka sztuczek jak to zrobić! :)
  • Truskawki – lekki deser, łatwy do zrobienia, puszyste sabajone doda słodkości.

Cena: 230 zł. Min. 5 max. – 10 osób. Jeżeli nie będzie więcej niż 5 osób, warsztaty zostaną odwołane, a pieniądze zwrócone.

Rezerwacja po wpłacie na konto:
Specjalistyczna kolacja szefa kuchni:
17195000012006005341940001.
Data: piątek 23 marca o godz. 19.00
Adres: Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, ul. Krowoderska 73, 31-158 Kraków

* KAŻDY UCZESTNIK OTRZYMA SWÓJ WŁASNY STEK ORAZ DOSTANIE DO DOMU WSZYSTKIE PRODUKTY, KTÓRYCH NIE ZJE.