Ułatwienia dostępu

Przejdź do treści Przejdź do menu w stopce

Ekologiczna żywność i dietetyka – szanse, wyzwania i zagrożenia

Opublikowano:

Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
ma zaszczyt zaprosić na Międzynarodową Konferencję Naukową pt.:
„Ekologiczna żywność i dietetyka – szanse, wyzwania i zagrożenia”

w ramach projektu dofinansowanego z Funduszu Stypendialnego i Szkoleniowego utworzonego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego oraz środków krajowych: Rozwój Polskich Uczelni pt.:
„Studia II stopnia: Ekologiczna żywność i dietetyka”

Konferencja ma na celu upowszechnianie dorobku projektu na tle najnowszych światowych osiągnięć i trendów rozwojowych w badaniach i nauczaniu na rynku ekologicznej żywności i dietetyki.

Konferencja odbędzie się w dniach 27, 28 października 2015 r. w Pałacu Pokutyńskich przy ul. Karmelickiej 29 w Krakowie.

Udział w konferencji jest bezpłatny.

Mamy nadzieję, że konferencja wzbudzi ogromne zainteresowanie osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę z zakresu ekologicznej żywności i dietetyki.

Komitet Sterujący Projektu
„Studia II stopnia: Ekologiczna żywność i dietetyka”

logo

Program konferencji

Wtorek, 27 października 2015

Spotkanie Komitetu Sterującego z członkami zespołu projektowego celem oceny ewaluacji projektu, wyników pracy zespołu oraz zaplanowania dalszych działań do realizacji projektu.

Środa, 28 października 2015

Miejsce konferencji

Pałac Pokutyńskich, ul. Karmelicka 29, Kraków

Opublikowano: 13.10.2015 Drukuj tę stronę
Uczelnia
Rekrutacja - Oferta
Studenci
Kariera i Abolwenci
Logowanie i Pomoc

Instagram Facebook