Charles Daigneault – gwiazda 2. sezonu Master Chefa – będzie gościem stoiska Krakowskiej Wyższej Szkoły Promocji Zdrowia podczas Targów Edukacyjnych w Krakowie. Popularny Kanadyjczyk będzie gotował i częstował swoimi przysmakami wszystkich kandydatów na studia odwiedzających stoisko kierunku Dietetyka naszej uczelni w piątek 21 marca br.
Pierwszą potrawą, którą Charles Daigneault własnoręcznie przygotował, jak na Kanadyjczyka przystało, był syrop klonowy. Dzisiaj gotowanie jest jego największą pasją. Charles nigdy nie korzysta z wagi kuchennej i miarki, gotuje z prawdziwa fantazją, tylko na wyczucie. Chętnie dzieli się swoimi kulinarnymi sukcesami i pokazuje jak wspaniałe potrawy mogą zaoferować nam tradycyjne kuchnie świata.
W pozostałe targowe dni (20 i 22 marca) swoje umiejętności zaprezentują studenci Dietetyki KWSPZ, którzy przygotują dla odwiedzających zdrowy i smaczny poczęstunek. Ponadto studenci Fizjoterapii zapraszają na masaż karku, a studenci Kosmetologii na badanie skóry.
Targi Edukacyjne „Festiwal Zawodów w Małopolsce” odbędą się w dniach 20 – 22 marca br., (czwartek, piątek, sobota) w hali Targów w Krakowie przy ulicy Centralnej 41a.
Zapraszamy na stanowisko nr W3 – Krakowskiej Wyższej Szkoły Promocji Zdrowia, przyjdź i zdobądź autograf!
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!