W niedzielę (30.11) gościliśmy w murach Uczelni ekipę producentów kulinarnego show Hell’s Kitchen. W salach naszego budynku przy ul. Krowoderskiej był prowadzony casting do 3. edycji programu. Uczestniczyło w nim prawie 50 kandydatów. Przesłuchania odbywały się w Pracowni Technologii Żywienia, w której na codzień mają zajęcia studenci dietetyki.
Specjalnym gościem castingu był Michał Bystroń, uczetnik 1. sezonu Hell’s Kitchen, który z powodu wypadku musiał opuścić program, a później dołączył do drugiej edycji. Przed castingiem udzielał rad kandydatom i opowiadał o kulisach programu.
Trzymamy kciuki za wszystkich, którzy wzięli udział w castingu i mamy nadzieję zobaczyć ich w najbliższej edycji programu.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!