Czasy epidemii pokazały jak ważne jest zaufanie społeczne. Jednocześnie produkcja żywności jest jedną z najważniejszych gałęzi polskiej gospodarki. Wybieranie dobrych dla zdrowia, wyprodukowanych zgodnie z najwyższymi standardami produktów, staje się jednym z najważniejszych elementów dbania o zdrowie.
Wydział Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego we współpracy z Wydziałem Socjologii UW zapraszają studentów wszystkich kierunków, specjalności i wydziałów do udziału w konkursie, którego celem jest przygotowanie propozycji inicjatyw zwiększających zaufanie konsumentów do łańcucha dostaw żywności w Polsce.
Więcej informacji na temat konkursu na stronie www.trustinfood.pl
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!