z przyjemnością informujemy, że biblioteka wzbogaciła się o nowe pozycje książkowe i nowe numery czasopism. Z materiałów można już korzystać na miejscu i wypożyczać do domu. Zapraszamy!
Książki
Białka w żywności i żywieniu / red. Jan Gawęcki. – Poznań: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2016.
Produkty mleczne. Technologia i rola w żywieniu człowieka / red. Jan Gawęcki. – Poznań: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2018.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!