Ułatwienia dostępu

Przejdź do treści Przejdź do menu w stopce

Nowości w bibliotece – marzec 2019 r.

Opublikowano:

Szanowni Państwo,

z przyjemnością informujemy, że biblioteka wzbogaciła się o nowe pozycje książkowe i nowe numery czasopism. Z materiałów można już korzystać na miejscu i wypożyczać do domu. Zapraszamy!

 

Książki

Białka w żywności i żywieniu / red. Jan Gawęcki. – Poznań: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2016.

 

Produkty mleczne. Technologia i rola w żywieniu człowieka / red. Jan Gawęcki. – Poznań: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2018.

 

Czasopisma

 

Food Forum 2019/1

 

LNE 2019/2

 

Beauty Forum 2018/7-8

 

LNE 2018/6

 

Żywienie człowieka i metabolizm 2018/4

 

Zeszyty naukowe turystyka i rekreacja 2018/2

 

 

Fizjoterapia Polska 2018/4

 

Polish Journal of Cosmetology 2018/4

 

 

Dermatologia Praktyczna 2019/1

Opublikowano: 02.04.2019 Drukuj tę stronę
Uczelnia
Rekrutacja - Oferta
Studenci
Kariera i Abolwenci
Logowanie i Pomoc

Instagram Facebook