W dniu 19 stycznia br., w pracowni kulinarnej KWSPZ odbyły się warsztaty gotowania dla niewidomych i niedowidzących, zorganizowane we współpracy z Fundacją Szansa dla Niewidomych oraz Kuźnią Dobrego Smaku.
W zajęciach wzięły udział osoby niewidome i niedowidzące oraz ich opiekunowie. Pod opieką mistrza kucharskiego Roberta Trzaski przygotowali pieczone filety z kaczki z jabłkami oraz sałatkę z grillowanym kurczakiem.
Warsztaty cieszyły się dużym zainteresowaniem mediów. Relacje z wydarzenia pojawiły się w wiadomościach Superstacji, Radia Kraków, Radia ZET Gold, Gazety Wyborczej oraz w serwisie Polskiej Agencji Prasowej.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ciasteczka stron trzecich
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.
Najpierw włącz ściśle niezbędne ciasteczka, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje!